Print roll up : Urgent, pe loc, in Bucuresti

Tu stii care este instrumentul clasic care te poate ajuta sa iti promovezi afacera in mediul offline cu un simplu print?: sistem roll up.

In era in care traim un astfel de roll up banner te va ajuta sa iti ridici afacerea. Bannerul roll-up va fi cartea ta de vizita in ceea ce priveste brandul tau.

Cu ajutorul unui astfel de sistem, care poate devini si decor, poti atrage privirile si poti starni interesul potentialilor clienti.

Acest tip de banner up este unul esential in arsenanul oricariu vanzator, datorita rolului acestuia, dar si a portabilitatii si usurintel de utilizare.

DEFINIRE – print roll up

Banner-ul print roll up este un tip de suport publicitar folosit de obieci pentru a promova serviciile sau produsele unui brand.

De obicei, este folosit in contexte comerciale si de marketing. Produsul este foarte popular datorita versatilitatii si portabilitati acestuia.
Produsul roll up este alcatuit dintr-un sistem suport metalic sau plastic care contine un mecanism de rulare si un panou. Panoul, de obiecei,  poate fi din poliester, banner,hartie sau materiale textile speciale.
Mecanismul de rulare ajuta la transportarea si instalarea usoara. In momentul in care nu este in folosire, el se poate rula in interiorul suportului, ocupand mai putin spatiu.
De obicei, un print roll up are ca afisare logouri, mesaje publicitare, servicii, informatii relevante sau detalii despre evenimente.

Oare tu stii cum sa realizezi un print roll up de succes?

In urmatoarea lista iti voi spune cateva elemente pentru a aduce cat mai multi clienti, iar print roll up sa fie de interes pentru public.

Titlul : Titlului trebuie sa fie clar si sa atraga atentia imediat. Poate chiar sa fie si usor de tinut minte. Poti folosi un slogan sau un cuvant cheie care sa descrie afacerea ta.

Mesajul: Textul bannerului trebuie sa fie cat mai la obiect. Nu neaparat scurt, insa nici sa fie prea detaliat. Ceva simplu si usor de inteles. Alege sa faci un text pe care toti sa il inteleaga, nu folosi cuvinte pompoase. Pe banner pune doar informatii relevante si de interes.

Imagini:  Alege sa pui imagini sau grafica relevanta care sa iti definesca compania. Toate acestea trebuie sa aiba o rezolutie mare, astfel incat sa fie foarte clare. Cu siguranta cu o grafica/imagine buna vei atrage atentia trecatorilor.

Design: De la culori, la fonturi totul trebuie sa fie perfect. Alege culori potrivite si fonturi care sunt usor de citit.

Identitatea vizuala: Adauga in banner logo-ul si identitatea vizuala a brandului . Acest lucru te va ajut sa la recunoasterea brandului.

Informatii de contact: Nu uita, adauga in banner si informartii de contact cum ar fi un website, telefon, email, etc.

Material: Asigurate ca folosesti finisaje si materiale de inalta calitate pentru a da dovada de profesionalism si pentru durabilitate.

Distanta: Asigurate ca textul si garafica este destul de mare astfel incat sa fie vizibila si de la distanta. Este important sa fie vazut clar, vizibil chiar si in zonele aglomerate.

Tipuri de materiale

Din punct de vedere a crearii un print roll up are o varietate de materiale.  De obicei, materialul se alege in functie de necesitati, utilizare si buget. Iata cateva dintre tipurile comune din care se fac roll-up-uri:

Fontlit banner
Materialul aceste este popular si ales de majoritatea clientilor datorita rezistentei. Bannerele print roll up care sunt din acest material sunt rezistente si foarte usoare de curatat. Produsul este destinat atat plasarii la interior, cat si plasarii la exterior.

PVC
Materialul PVC are un finisaj lucios si este de asemenea usor de curatat.
Tesatura poliesterica
Materialul acesta este o optiune ecologica, iar din punct de vedere a greutatii este foarte usor si flexibil. Tipul acesta de material se pot imprima culori vii si detalii precise.

Canvas
Acest tip de material este mai gros si de mai inalta calitate. Daca iti doresti un banner print roll up elegant si mai luxos, pentru evenimente mai prestigioase, alege acest material.

Hartie plastifiata
Materialul este idel pentru interior datorita suportului. Plastifierea face ca printul pep hartie sa fie mai rezistent si poate fii lucios sau mat

Textil
Este un material transparent si rezistent. Materialul acesta, pentru print roll up, este ideal pentru a afisa imagimi sau mesaje.

Fiecare dintre aceste materiale poate fi potrivit pentru afacerea ta, deoarece materialul pentru print roll up se alege in functie de necesitati si utilizare.

Motive – print roll up

In functie de utilizare si necesitate, exista cateva motive pentru care orice afacere ar trebui sa aiba un prin roll-up. Esti curios sa sti care sunt principale motive?
Noi iti vom prezenta 6 dintre acestea.Speream ca iti vor fi de ajutor si ca te vom convinge sa nu mai stai pe ganduri in achizitionarea unuia.


Atragerea potentialilor clienti.

Stiai ca majoritatea clientilor se uita prima data la design, iar apoi la informatii. Alege sa folosesti pe, print roll up, un design unic si atractiv.

Iti recomandam folosirea unor culori vii, grafice atractive, iar textul afisat sa fie concis. Aceste puncte, te vor ajuta ca banner-ul print roll up sa sara in ochii clientilor.

Produsul cu siguranta se va face remarcat printre alte standuri de afisare.

Promovarea brandului
Un print roll up te va ajuta sa iti promovezi brandul intr-un mod vizual autentic si atractiv.
Aceste bannere de obicei, ar trebui sa fie concepute astfel incat sa reflecte identitatea si imaginea brandului.

Alege sa adaugi alemente vizuale distinctive ale companiei tale.
Prin plasarea acestor elemente, ele te vor ajuta sa consolidezi recunoasterea brandului.

Informatii utile
De obicei, print roll up contine informatii relevante si importante precum date de contact, detalii despre servicii/produse sau promotii. Toate aceste informatii trebuie sa fie transmise intr-un mod clar si usor.

Informatii despre produse/servcii
Un alt punct esential, este ca un print roll up sa aiba prezentarea produselor sau a serviciilor unei companii. Toate informatiile trebuie sa fie clare si concise.

Puteti folosi imagini de inalta calitate si descrieri pe intelesul tuturor. Un roll up poate fi un mod de comunicare eficienta intre produsele / serviciile tale si pontentiali clienti.

Un plus pentru atmosfera
In unele contexte, un print roll poate fi utilizat pentru a completa designul sau pentru a crea o atmosfera. Toate detaliile precum culorile, imaginile, textul ar trebui adaptate in functie de eveniment.

Vizibilitate
Pentru ati creste vizibilitatea la un eveniment poti folosi un print roll up. Produsul este un instrument eficient pentru crestea in vizibilitate. Poti plasa bannerul strategic pentru a atrage atentia participantilor.

Utilizare – print roll-up

Oare tu stii care sunt cele mai populare locuri in care iti poti afiza informatiile si reclamele de pe un print roll up:

Targuri si expozitii
Un loc potrivit pentru un roll up, este folosirea la targuri sau expozitii pentru a atrage atnetia potentialilor clienti. El poate oferii informatii despre servicii sau produse.

Evenimente corporative
De obicei,  corporatiile apeleaza la un astfel de banner pentru a afisa informatii despre companie, produse sau servicii.

Receptii
Spre exemplu bannerele se pot pune la intrarea in hoteluri sau institutii.Rolul lor este de a oferii informatii despre oragnizatie sau de a ghida vizitatorii spre diverse departamente.

Standuri
Poti folosi un print roll up, in timpul unor promotii sau campanii de vanzare temorare unde poti informa clientii despre ofertele speciale sau despre produse.

Seminarii
Pentru diferite conferinte oraganizatori, de obicei, companiile apeleaza la bannere de tip print roll up.
Pe produs afiseaza programul, sponsorii sau pot sa te directioneze spre diferite zone.


Expozitii de arta
De obieci, pentru tipul acesta de evenimet, precum evenimente culurale, ei afiseaza informatii despre artisti sau lucrarile expuse.

Conferinte de presa
In cadrul unei astfel de conferinte organizatorii pot afisa, pe un print roll up, informatii despre contex sau promoveaza un anumit subiect.

Magazine
Roll up-urile sunt folosite de obicei pentru a promova anumite produse sau oferte speciale. Mai exista cazuri in care se folosesc pentru a informa despre programul de fidelitate sau de a te directiona catre diferite departamente.

Acestea sunt doar câteva exemple de locuri si contexte în care un sistem roll-up poate fi folosit eficient pentru a comunica informati sau pentru a atrage atentia publicului tinta.

Conzluzie
Exclusiv Print este compania unde vei gasi toate uneltele de promovare pentru afacerea ta.

Daca iti doresti un print roll up de calitate la un pret bun, nu ezita sa ne contactezi. Avem o echipa de profesionalisti care o sa va ajuta sa luati cele mai bune decizii in realizarea unui print roll up de success.
Cu ajutorul unui astfel de banner up, cu elemete combinate corespunzator, puteti realiza o unealta puternica de marketing si promovare. Cu acest produs vei atrage atentia pontentialilor clienti.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, ne puteti contacta la numarul de telefon 0721455612  si whatsapp sau la adresa de email exclusiveprint@yahoo.com. In pagina de contact aveti si locatia nostra. Promitem ca in cel mai scurt timp vom solutiona problema si vom furniza toate informatiile de care aveti nevoie.

La magazinul nostru online stickerebucuresti.ro puteti comanda racleta, cutter, folie autocolanta si tricouri personalizate cu imprimeu.