INDOOR

Pop-up Display

Pop-up Display

Produsul pop-up este un sistem de afisare si prezentare fix,foarte stabil,de dimensiuni mari care are un impact extraordinar de bun pentru a atrage privirile si atentia oamenilor in incaperi mari .De obicei un pop-up display se foloseste la expozitii in special,dar nu neaaparat;puteti utiliza sistemul de afisare si prezentare si la targuri de scurta durata sau poate fii utilizat de salile de evenimente pentru a face oamenii poze cu un backgraund elegant pe spate sau logoul restaurantului.

Pop up display vine mai nou in 2 variante de achizitie.

 *Pentru orice alta informatie va rog sa ne contactati

Varianta A.
Pop up sistem de afisare curb pe baza de placi colantate cu magnet pentru lipire pe structura metalica ,acesta este un sistem mai greoi si de montat si de carat si bineinteles invechit.

Preturi si dimensiuni pop up display sistem clasic + print + geanta transport:

– 3×3 (344x230cm) = 295 euro+tva
– 4×3 (414x230cm) = 335 euro+tva

Varianta B
Pop up sistem de afisare 3D curb sau drept ,care vine pe un cadru de aluminiu foarte usor ,se monteaza extrem de rapid si cu mare usurinta iar printul aici este din material textil printat care imbraca sistemul pop up si se inchide cu un fermoar.
La acest sistem avantajele sunt multe dar cel mai de efect avantaj ar fii ca printul poate fii vizibil pe ambele parti are displayului pop up.

Preturi pop up display 3D curb + print textil

– 3 m (3048 x 2280 x 538) = 350 euro+tva – print 1 fata

Daca ai o lucrare asemanatoare sau doresti sa comanzi o caseta luminoasa in bucuresti sau oriunde, si vrei sa aflii pretul viziteaza pagina de contact sau trimite un email cu cererea de oferta.

Daca doresti sa comanzi un simplu sticker decorativ, un sticker iluzie sau un tablou canvas tot la noi poti apela intra si viziteaza magazinul nostru de stickere decorative stickerebucuresti.

Solicita Oferta