INDOOR & OUTDOOR

Printare Autocolant

culori vibrante
adeziv puternic

Autocolant printat / Printare si laminare autocolant pe loc Urgent !

Oferim servicii de Urgentare la Autocolant Printat in Bucuresti pe loc si pentru ziua urmatoare cu lirare rapida in toata tara.

Exclusive Print ofera servicii profesionale de printare outdoor/indoor,utilizant printere prfesionale si materiale/cerneluri de calitate.

Autocolant printat cu optiune de laminare si decupare pe contur; Autocolantul printat este doar baza de la care se deriva zeci de produse;

bineinteles ca in functie de proiect se poate folosi si doar autocolantul printat simplu,dar in 99% din cazuri nu se ramane doar la un simplu print pe autocolant.

Autocolantul este o folie PVC subtire,printabila cu adeziv permanent sau temporar pe interior.Autocolantul printat cu cerneala eco-solvent este rezistent in timp pana la 2 ani.Pentru cresterea durabilitatii se recomanda laminarea cu o folie autocolanta transparenta lucioasa sau mata,prin aplicarea ei la rece/cald.

Exclusive Print foloseste numai folii autocolante de laminare rezistente la UV si la factorii mecanici si de mediu.

Cateva dintre avantajele autocolantului printat:

-calitatea detaliilor este extraordinara
-rezistenta in timp a imaginii
-pret redus la calitate maxima
-posibilitate de laminare cu folie autocolanta
-livrare oriunde in cel mai scurt timp
-dimensiuni de imprimare variabile
-utilizarea autocolantului pe deverse suporturi,decorari vitrine/masini,panouri publicitare,casete luminoase….

Oferim servicii de print pe diverse autocolante:

-autocolant lucios/mat
-autocolant transparent
window graphics (autocolant perforat/one way vision)
-autocolant reflectorizant
-etichete autocolante/autoadezive
-stickere autocolant
-autocolante personalizate(masini,pereti,vitrine…)

servicii printare autocolant banner mesh

 

La ce putem utiliza un autocolant printat :

-panou cu autocolant
-caseta luminoasa cu autocolant printat
-banner autocolant
-sticker decorativ perete
eticehete autocolante
autocolant auto
-decorare vitrina cu autocolant
-atocolant aparate de cafea

Cum putem prelucra un autocolant printat ..?:

1.Se poate adauga o folie de protectie numita laminare!

Prin laminare un autocolant printat este mult mai sigur deoarece folia de laminare asigura imaginii printate pe autocolant durabilitate prin proectie impotriva zgarieturilor si a razelor UV.

2.Se poate Decupa pe contur in diferite forme dupa necesitate!

Pentru a obtine un produs autoadeziv gen sticker autocolant sau etichete autocolant care au dimensiuni mici si forme neregulate este nevoie de print&cut.In functie de proiect se poate folosii doar un autocolant printat sau si laminat.

Printarea si decuparea pe contur se face la un cutter plotter profesional rezultand stickere autocolante,etichete autocolante in orice forma dorita.

De asemenea Autocolantul exista si in diverse culori de unde se poate decupa la cutter plotter in orice forma/dimensiune;
Se foloseste o folie speciala de transfer pentru inscriptionare.

Autocolantul decupat sau printat se utilizeaza pentru a transmite mesaje tip text sau grafice cu o eficienta maxima pentru mesajul dvs

Dar inainte de a printa pe autocolant va trebuii sa avem o grafica la o rezolurie foarte buna.Grafica poate fii a dvs. Sau o putem realiza noi.

Materialul autocolant este cel mai pretentios si de aceea este nevoie de o grafica la rezolutie mare.
Datorita structurii sale,materialul autocolant trebuie printat la viteza mica si calitate mare.

Un autocolant printat are cel mai mare termen de uscare ,dar noi suntem pregatiti sa facem fata datorita experientei si cu aparatura din dotare si cerneala de super calitate oricarui proiect ce include produsul autocolant printat.

-Printam pe orice suport de tip autocolant pvc la rezolutie de inalta calitate.
-Printam etichete de autocolant cu scrisuri foarte fine pana la cel mai mic detaliu
-Putem obtine orice culoare dorita.
-Printam pe autocolant mat in special pentru a da mai multa eleganta.

Lucram cu toate marcile cunoscute de material autocolant ca: oracal,avery,mactac,3m,polytape.

Asa cum am precizat despre autocolant printat , este cel mai pretentios material si are o gama foarte mare de produse .

Printre cele mai folosite se pot enumera:
-autocolant mat sau lucios
-autocolant transparent
-autocolant cu spate gri
-autocolant window graphic

Noi am ales sa printam pe autocolant mat datorita elegantei si a modului de uscare;

Un Autocolant transparent poate fii printat in oglinda si lipit pe interiorul unui geam cu vedere de afara;

Pentru a acoperii o reclama veche puteti folosii un autocolant printat cu spate gri.

Autocolant printat window graphic

este ceva mai special pentru ca din constructia lui este dotat cu gaurele, se lipeste pe partea exterioara a unui geam iar imaginea printata se vede doar de la exterior iar cel din interior are lumina si vizibilitate spre exterior .

Acest autocolant window graphic sau autocolant cu gaurele este folosit doar pe geam si ca s ava faceti o idee este acel autocolant printat de pe spatele autobuzelor.

Afacerea ta are nevoie sa se dezvolte, iar un aspect foarte important, este modul in care este perceputa de clienti.

Asta e realitatea, imaginea conteaza…mai ales in business.

O modalitate, prin care imaginea afacerii tale poate ramane in mintea clientilor este prin utilizarea unor autocolante cu print sau doar litere autocolant.

Acest autocolant poate fi personalizat si poate fi aplicat oriunde (pe masina de firma, pe diverse utilaje, la sediul firmei, etc.), tocmai pentru a-i crea persoanei respective, senatie de seriozitate si profesionalism.

Pretul unui autocolant printat se calculeaza la lucrare, dar este raportat la mp, astefel 1 mp de autocolant printat poate ajunge chiar si la pretul de 5 euro + tva daca se atinge o cantitate sau este o lucrare in serie.

Majoritatea antreprenorilor, folosesc astfel de autocolante cu pimagine printata sau doar litere din autocolant, tocmai pentru ca au inteles importanta unui brand puternic.

Trebuie sa te diferentiezi de ceilalti competitori, si cum poti face asta cel mai usor, daca nu cu ajutorul unui sticker autocolant printat sau decupat.

Exclusive Print ofera servicii complete de: colantare auto,decolantare auto,inscriptionari masini,brenduiri auto,colantari panouri publicitare,colantare vitrine cu autocolant printat sau decupat;

Daca inca nu esti hotarat in luarea deciziei finale in vederea proiectului tau sau ai multe nelamuriri si nu ai gasit solutia in descrierea nostra, ori nu ai avut destul timp ca sa citesti sua poate textul nostru este plictisitor sau poate ai un proiect foarte mare sau prea mic….
In oricare din cazuri te rog nu ezita sa ne suni sau sa ne scrii cum iti este mai comod si mai la indemana iar noi vom raspunde prompt imediat pentru a te ajuta sa rezolvam situatia cu un pret sau si sfat chiar.

In cazul in care doresti sa ne faci o vizita pe neasteptate nu este o alegere buna deoarece echipa noastra este restransa ca sa crestem calitatea si nu suntem tot timpul la adresa de la atelier…
Pentru a programa o intalnire te rugam sa ne contactezi telefonic de preferat inainte cu cateva ore.

Pentru a afla costul unei reclame cu autocolant printat te rog completeaza formularul de cerere oferta sau contacteaza-ne direct pe email sau telefonic de la pagina de contact

Daca doresti sa aflii mai multe despre printare autocolant si cum de realizeaza iti recomand sa vizionezi acest link:  https://youtu.be/C8RkG4CyGs8

Daca doresti sa comanzi un simplu sticker decorativ, un sticker iluzie sau un tablou canvas tot la noi poti apela intra si viziteaza magazinul nostru de stickere decorative stickerebucuresti.

Solicita Oferta