INDOOR & OUTDOOR

Autocolant Decupat

culori vibrante
adeziv puternic

Autocolant Decupat

  • litere, texte
  • logouri
  • print & cutt

Ele pot veni în multe forme și dimensiuni diferite și, de asemenea,
variază foarte mult în culori și design. Autocolant, o folie din PVC cu
grosimea de 80 microni sau 100 microni. Dupa o taiere fina si precisa la cutter-plotter se obtine un autocolant decupat personalizat care este folosit in colantare auto, decoratiuni interioare, logo firma autocolant, inscriptionare geamuri, vitrine sau alte obiecte, branduire masini cu logo din autocolant decupat.

Folosim o paleta complexa de culori pentru autocolant decupat,paleta ce cuprinde si autocolant auriu si argintiu.
In gama speciala avem si autocolant camelon,carbon si bubble free
colant care este folosit in special pentru colantare auto integrala, acestea sunt doar o mica parte din ele si cele mai utilizate nuante de autocolant.
Pentru a fi mereu in top am optat sa lucram in special cu autocolant de calitate si doar asa va putem oferii o garantie de pana la 3 ani a lucrarii cu autocolant din seriile oracal

Primul pas in realizarea unui autocolant decupat este sa facem o GRAFICA. Aceasta poate fi facuta pe loc sau poate fi adusa de client in format vectorial.

Urmeaza pasul urmator: decupare autocolant la cutter plotter.
Setarea cutter plotter-ului se face in functie de grosimea autocolantului ales pentru decupare si totodata in functie de cat de in detaliu
trebuie taiat fisierul.

Dupa terminarea decuparii, se scoate autocolantul din cutter plotter si se incepe operatiunea de decapare a surplusului de autocolant ramas in
urma taierii.Cu grija si atentie, se urmeaza conturului cutterului, pentru a nu dezlipi sau a rupe din greseala forma taiata.

Pentru aplicare se foloseste o folie sau hartie de transfer care ajuta la preluarea textului sau logoului din autocolant decupat.
Realizam lucrare full service incepand de la propunere grafica,redactare,plotare si aplicare montaj.

Daca ai o lucrare asemanatoare sau doresti sa comanzi un autocolant si vrei sa aflii pretul viziteaza pagina de contact sau trimite un email cu cererea de oferta.

Daca doresti sa comanzi un simplu sticker decorativ, un sticker iluzie sau un tablou canvas tot la noi poti apela intra si viziteaza magazinul nostru de stickere decorative stickerebucuresti.

Solicita Oferta