INDOOR & OUTDOOR

Sablare Geam

sablare geam cu model
sablare geam full

Sablare geamuri

Sablarea unei sticle este acum posibila si prin intermediul unei folii autocolant speciale de sablare.

Operatia de sablare geamuri cu folie autocolant consta in aplicarea unui material autocolant special pe suprafata de sticla dorita.
Rezultul sablarii va fi un aspect estetic translucid, nuanta de gri cu imitatie perfecta a sablarii clasice si o lumina difuza, discreta.
Sablarea cu folie autocolant se face cu o oarecare usurinta fata de cea clasica.

Foliile de sablare geamuri reprezinta o alternativa la draperiile si jaluzelele clasice. Foliile decorative de sablare sunt o solutie simpla si accesibila de a crea un spatiu personalizat si de a obtine intimitate.

Foliile decorative de sablare geamuri sunt potrivite atat pentru spatiile publice – magazine, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, cabinete medicale etc – dar si pentru locuinte private.

Din gama larga de folii adezive pentru decorarea geamurilor, cele mai utilizate sunt foliile care imita sticla sablata si transforma geamurile clare, transparente, in suprafete cu sticla sablata, fara vizibilitate, cu aspect satinat. In spatiile de birouri moderne, cu suprafete vitrate generoase, nevoia de intimitate si de ce nu, de personalizare cu brand-ul propriu a peretilor si usilor din sticla a impus folosirea pe scara larga a foliilor de sablare, cu rezultate foarte bune in diminuarea vizibilitatii si creerea unui plus de eleganta in spatiile de lucru.

Folia de sablare poate fi decupata sau printata color sau monocrom oferind astfel un plus de eleganta. Sablarea geamurilor cu folia de sablare se poate face partial cu model sau total.

Ce avantaje va ofera sablare geamuri cu autocolant:
-sablare geam full
-sablare geam cu model
-sablare geam cu spartura
-sablare geam cu logo
-sablare geam cu imagine printata

In cazul sablare cu folie autocolant nu mai trebuie sa dati geamul jos, operatiunea de sablare se poate executa la locatia dumneavoastra.
Pentru o sablare corecta si perfecta noi recomandam totusi sa se scoata baghetele de la geam astfel incat sa nu se vada nici o imperfectiune.

Fa-ti geamurile sa arate bine cu foliile pentru sablare

Daca te-ai plictisit de aspectul monoton al ferestrelor de acasa si vrei o imbunatatire, foliile pentru sablare iti vin in ajutor. Nu numai ca schimba infatisarea ferestrelor, dar prezinta si o serie de alte avantaje.

Prin aplicarea unei folii pentru sablare, in primul se ofera un aer personal locuintei. In al doilea rand, se produce un efect de opacitate la geamurile carora li s-a aplicat folie pentru sablare, reducand astfel vizibilitatea din exterior in interior si, mai important, reduce patrunderea razelor solare nocive in interior, ceea ce este foarte eficient, mai ales pe timpul verii.

Foliile pentru sablare pot fi la fel de utile si in cazul cladirilor cu scopi comercial. La acestea se pot utiliza pentru personalizare sau, mai important, pentru a face reclama. Din acest punct de vedere, sunt foarte raspandite, mai ales la saloane de cosmetica, la case de pariuri etc.

Se pot aplica atat in fasii, cat si sub alte forme, in functie de preferintele si cerintele clientului.

Utilizate ca forma publicitara, se aplica de obicei in forme geometrice, din care se decupeaza denumirea sau forma dorita, pentru a pune in evidenta numele sau logo-ul firmei care apeleaza la reclama prin folii de sablare.

Pentru a afla costul unei reclame cu autocolant printat in bucuresti te rog completeaza formularul de cerere oferta sau contacteaza-ne direct pe email sau telefonic de la pagina de contact

Daca doresti sa comanzi un simplu sticker decorativ, un sticker iluzie sau un tablou canvas tot la noi poti apela intra si viziteaza magazinul nostru de stickere decorative stickerebucuresti

Trimiteti o cerere pentru proiectul dvs.de sablare fie el mic sau mare,de acasa sau de la birou si noi va raspundem cu oferta personalizata.

Solicita Oferta