INDOOR – OUTDOOR

 

 

 

 

dimensiuni variabile
imagini usor de schimbat

Panou stradal

 

Panoul stradal este un element publicitar de impact vizual puternic.

Este construit in totalitate din aluminiu,partea de afisare poate fi un print pe hartie gen poster publicitar sau un print banner peste care se aplica o folie de protectie.

De fiecare data cand iesi din casa si te plimbi pe langa un magazin sau un restaurant, cu siguranta ai vazut si tu cel putin un panou stradal.

Insa te-ai gandit vreodata pentru ce sunt folosite, de catre cine sau care este scopul lor?
Cu ajutorul acestui articol, vei descoperi cateva detalii informative despre panourile stradale.

panou publicitar stradal

Oare ce este un panou stradal?

Panoul stradal, denumit si People Stopper, este o structura cu cardru in forma de A sau Vertical. Rolul acestora este de a afisara diferite mesaje sau informatii cu scopul de promovare sau informare.

Acest tip de produs este denumit si cadru A deoarece designul lor seamana cu litera A.
Panoul stradal, de acest tip, este de obicei plasat la marginea drumurilor, intersectiilor, magazinelor, restaurantelor sau in locuri publice.
De obicei, acest panou stradal este destinat multimii pietonale, insa poate fi vizibil si de catre soferi.

Din punct de vedere a afisarii, panoul are informatii relative pe ambele parti ale cadranului.

Cine le foloseste?

Din punct de vedere, al utilizatorilor panourilor stradale sunt folosite de o gama larga de enitati si organizatii pe care le gasesc de folos si foarte eficiente.

Acestea sunt usor de transportat, se pliaza si se pot misca dintr-o locatie in alta.

Companii comerciale

Putem spune ca acestia sunt cei mai frecventi utilizatori de panouri stradale. De obicei, panoul stradal expune produse sau servicii.

Spre exemplu, restaurantele, magazinile retail, producatorii de automobile, etc. folosesc panourile stradale.

Evenimente si organizatii culturale

Concertele, piesele de teatru sau alte evenimente folosesc acest tip de panou stradal pentru a-si promova activitatiile si pentru a atrage atentia publicului.

pret panou publicitar

Pret panou publicitar stradal

Panou pietonal de informare; sistem de expunere pe ambele parti,realizat din profile de aluminiu,balamale de pliere,sistem de blocaj si panouri de prezentare.

Imaginile se pot schimba foarte usor datorita ramelor cu click.

Unde pot fi folosite?

Un punct foarte al unui panou stradal este faptul ca il poti amplasat oriunde ai tu nevoie.Acestea se pot folosi atat la interior, cat si la exterior.

Panourile sunt portabile si pot sta singure. Nu este nevoie de un suport anume sau o montare profesionala. O poti face chiar tu.
Spre exemplu, de cele mai multe ori acest tip de panou stradal, il vedem la restaurante. Acestea sunt plasate pe trotuar, in aer liber.

Panoul poate contine informatii despre meniu, promotii sau chiar ii ghideaza pe acestia catre locul restaurantului. Cu ajutorul lui vei atrage privirea potentialilor clienti.

De ce ar trebui sa folosesc un panou stradal?

In functie de necesitatile fiecarui client, Exclusive Print le recomanda diverse produse care sa ii ajute sa isi promoveze afacerea.In lista de mai jos, vei descoperi principalele avantaje, pe care le spunem clientilor, care doresc sa achizitioneze un panou.

Bun atragator de potentiali client

Tipul acesta de panou stradal solid le ofera potentialilor clienti o idee asupra afacerii tale. Cu siguranta, ti-au atras si tie atentia diferite panouri in timpul in care treceai pe langa magazine, rastaurante sau alte tipuri de unitati.
De obicei, pe acest panou stradal, se pun ilustratii atragatoare si texte relevante. Acestea vor atrage atentia pietonilor.
Fata de alte panouri, ele sunt mult mai vizibile deoarcee sunt plasate direct in fluxul pietonal. O sa iti fie greu sa nu le observi.

Usor de transportat

Acest tip de banner este foarte usor de montat si transportat. Panoul stradal este o optiune ideala pentru companiile care doresc sa isi face publicitate si sa aiba posibilitatea de a-si muta panoul in diferite locuri, usor si rapid.

Panou stradal nu necesita o instalare profesioanala si este pliabil.

Costuri scazute

Tipul acesta de panou stradal este unul dintre numeroasele panouri care au un pret accesibil pentru oricine. Acestea are dimensiuni mici, iar de aceea nu necesita mult material pentru a le confectiona.
In functie de necesitati, aceste panouri au diferite tipuri de material. Alege materialul potrivit pentru afacerea ta.

Foarte flexibil

Panoul stradal este alcatuit din doua fete, astfel incat sa iti poti vedea informatiile si imaginile pe din ambele parti. De oriunde ar veni potentiali clienti, acestia cu siguranta il vor observa.

In concluzie

Firma Exclusive Print este specializata pe ajutarea firmelor si companiilor de a-si promova serviciile si produsele intr-un mod calitativ si eficient.

Compania se ocupa de furnizarea tuturor produselor pentru o promovare eficienta. Avem produse precum stickere, bannere, roll up, etc.
In spatele acestei companii, exista o echipa intruita care sa va indrume sa alegeti produsele cele mai eficiente si potrivite pentru afacerea ta.

Daca ai nevoie de mai multe informatii ne poti contacta pe formularul din pagina de contact sau la numarul de telefon  0721455612 inclusiv whatsapp.

O sa te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp solicitarii tale si ca o sa iti oferim toate informatiile necesare pentru tine.

Daca esti in cautarea unor tablori sau stikere, avem si un magazine online de unde poti comanda direct stickerebucuresti.

Solicita Oferta