INDOOR / OUTDOOR

Afise Publicitare

Print pe hartie

culori vibrante
Z
hartie satinata 150 gr

Afis Publicitar

La Exclusive Print oferim servicii de print hartie/afis publicitar la calitati expectionale. Iti punem la dispozitie servicii de printare hartie cu diferite gramaje.

Oferim serviciul de printare afise / postere publicitare pe hartie 150 grame cu echipamentele din dotare LA URGENTA, PE LOC, cu livrare rapida in bucuresti sau in tara prin serviciul de curierat sau UBER.

Putem printa si pe alte tipuri de hartie cum ar fi: etichete, print autocolant, canvas etc. Pentru detalii si comenzi, va asteptam sa ne contactati telefonic sau whatsapp 0721455612 sau trimiteti cererea de oferta pe email: exclusiveprint@yahoo.com.

In majoritatea cazurilor folosim pentru postere/afise de orice dimensiune hartie satinata sau semi-mata de 150 gr/mp. Printarea hartiei se face cu cerneala ecosolvent pe o masinarie de print cu rezolutie indoor.

Hartia vine in role de 100 m lungime si are latimi diferite: 105, 137, 160 cm

Dupa printare hartia se lasa la uscat si se poate alege si serviciul de laminare hartie pe 1 sau 2 fete cu folie lucioasa sau mata.

Unul dintre cele mai longevive metode de publicitate este modelul de afis publicitar. Acesta are un impact marit asupra privitorilor si ajuta la atingerea obiectivelor afacerii, indiferent de industrie.

Industria publicitara evolueaza de la an la an, fiind nevoie sa tii pasul mereu cu noile schimbari si trenduri. In special pentru afacerile mai mici, unde concurenta este si mai mare, presiunea pe care industria o pune, necesita implementarea unor metode de marketing cat mai avansate si reusite pentru a ajunge cu succes la publicul tau tinta.

Ceea ce ne diferentiaza pe noi fata de restul firmelor de print este ca daca ai o grafica gata de print si o urgenta pentru  realizarea unui afis publicitar te putem ajuta pe loc sau cu livrare imediata prin firma de curierat.

Ce este un afis publicitar?

Pe scurt un afis publicitar este de fapt un print pe hartie la mici sau mari dimensiuni.Noi imprimam pe hartie white back de 150 gr/mp care este folosita la orice tip de poster/afis publicitar.

Afisul publicitar este unul dintre cele mai vechi si longevive metode de promovare a unui produs, concept sau servicii. Acesta poate fi folosit și în cadrul organizațiilor care nu au profil comercial, pentru a crea campanii de awareness.

Mesajul publicitar este imprimat pe o suprafata care poate fi din hartie, panza etc. si este pozitionat in locuri vizibile, in functie de scopul pentru care a fost conceput.

Poate avea diverse dimensiuni,cele mai uzuale fiind 70×100 sau 50×70 cm, in functie de necessitate se poate print ape hartie la orice dimensiune dar nu mail at de 160cm, iar conceptul care se afla la baza realizarii sale poate fi unul simplu, direct sau unul creativ, criptat, ori cu efecte vizuale spectaculoase.

afis publicitar print bucuresti

afis publicitar print bucuresti

Care sunt beneficiile unui afis publicitar?

 • Hartia folosita la afis este potrivita atat pentru afise publicitare indoor, cat si outdoor.
 • Hartia se poate adapta la diverse intrebuintari, avand dimensiuni variate.
 • Un alt avantaj al afisului publicitar este versabilitatea. Poate fi folosit ca afis A4 la reclame, de tip poster sau ca panou publicitar de mari dimensiuni chiar si luminous; ex.afis publicitar din statiile de autobus.
 • Are o rezistenta de lunga durata.
 • Rezista chiar si la umiditate, raze UV, zgariere, rupere etc.
 • Culorile se mentin timp indelungat si nu isi pierd din claritate.
 • Hartia de tip poster folosita la afise publicitare este printata cu utilaje de print digital la mare viteza si rezolutie.

De unde pot comanda un afis publicitar?

La ExclusivePrint iti punem la dispozitie o gama variata de modele de afis publicitar printat la dimensiunea dorita. In functie de necesitati, poti opta pentru afise publicitare de mici dimensiuni(poster) sau afise publicitare de mari dimensiuni(panou publicitar).

Fie ca este vorba de publicitate pe cladiri, in casete luminoase sau panouri, steaguri sau bannere, avem intotdeauna cele mai bune produse si cele mai potrivite solutii. Avand utilaje ultra performante pe solvent putem efectua print afise si print postere la o rezolutie mare.

Cu ajutorul cernelurilor folosite, garantam o stralucire a culorilor super calitativa. Poti alega dintr-o gama larga de materiale precum: frontlit, backlit, autocolant, mesh, canvas, hartie foto, banner dubla fata etc. Iti punem la dispozitie si manopera de tip taiere, capsare, lipire, in functie de propriile nevoi.

afis publicitar dimensiuni afis publicitar dimensiuni

Ce caracteristici are un afis publicitar?

In functie de necesitate, poti comanda afise publicitare de dimensiuni: A0, A1, A2, A3, A4 sau diferite alte marimi realizate la cerere. Hartia poate fi mata, satinata sau lucioasa, in functie de preferinte.

Daca te intrebi ce pret are un afis publicitar, poti apela la seacialistii ExclusivePrint pentru oferte personalizate.

Afisele sunt folosite in scopuri publicitare, cu o multitudine de scopuri: pentru a atrage noi clienti, pentru a face reclama unui nou produs sau a unui serviciu sau pentru a semnala o anumita oferta. Un afis reprezinta o investitie mica, ce produce un impact direct asupra clientului.

Posterele reprezinta o metoda excelenta de a decora un spatiu (personal sau profesional). Poti opta pentru imprimarea unui design special, a unui tablou preferat sau a unei fotografii deosebite.

Postere si afisele pot avea diferite dimensiuni, in functie de locul unde vor fi expuse sau de informatia ce trebuie transmisa. Dimensiunea celor mai folosite sunt cele standard, deoarece aceste sunt si dimeniunile ramelor ce se gasesc in comert. Spre exemplu : 50×70 cm, 70×100 cm, A0, A1, A2, A4, A4. Dimensiunile mai mari de afis publicitar sunt considerate panouri si se realizeaza cu altfel de proceduri.

Cate tipuri de afis publicitar exista?

In functie de afacerea pe care o detii sau de ceea ce iti doresti sa promovezi, exista mai multe tipuri de afise publicitare. Va trebui sa te asiguri ca alegi produsul care sa corespunda cu nevoile tale. Iata cateva exemple de afise publicitare existente in industria publicitatii:

 • Afis publicitar de tip infomercial

Afisul de tip infocomercial este unul dintre cele mai intalnite tipuri de reclama, cu un aspect clasic sau standard. Acest afis il vei observa de obicei pe suprafata cladirilor sau locurilor special amenajate pentru mesaje publicitare, precum si pe panouri publicitare de mari dimensiuni. Afisele de acest tip, in general, redau informatii relevante cu privire la un produs sau serviciu recent lansate. In cadrul acestora, se gasesc de obicei imagini si beneficii ale produselor.

 • Afis publicitar pentru brand awareness

Afisul de acest tip se focuseaza mai putin pe promovarea comerciala si mai mult pe identificarea unei probleme pentru care afacerea in cauza vine cu o solutie eficient prezentata sub forma afisului publicitar. Menirea acestui produs publicitar  este sa creeze o conexiune stabila cu publicul sau. Un astfel de afis publicitar presupune o viziune cat mai creativa, care sa incite interesul privitorilor.

 • Afis publicitar pentru evenimente de tip spectacol

O alta categorie des intalnita de afise sunt cele pentru evenimentele culturale precum: concerte, spectacole de teatru, festivaluri, lansari de carte sau de albume. Produsele de acest tip prezinta un layout standard, usor de recunoscut, pentru ca privitorii sa constientizeze rapid mesajul transmit si promovat.

 • Afis politic/electoral

Aceste afise se regasesc mai ales in perioada de campanie electorala. Ele promoveaza programele de guvernare propuse de diverse partide sau actori de pe scena politica.

 • Afișe de modă

Un afis publicitar de acest tip are in centru sau imaginea unui produs, model sau brand. Sunt concepute pentru industria fashion si se utilizează in general pentru reduceri sau lansari de colectii npoi. Toate urmeaza un tipar comun, simplu si sunt expuse pe suprafete largi, unde publicul are timp sa le priveasca.

 • Afișe corporate

De obicei, sunt utilizate in cazul multinationalelor care vor sa isi promoveze brandul sau conceptul. Spre deosebire de organizațiile mai mici, care vor să atragă atenția asupra unui bun sau a unui serviciu, corporațiile creează mesaje care să le promoveze imaginea per ansamblu.

 • Afișe motivaționale

Acestea sunt afisele publicitare simple si de efect. Brandul in cauza isi propune sa declanseze o emotie pozitiva pentru privitori. Astfel, imaginea brandului va fi asociata cu mesaje pozitive, optimiste si motivationale.

Ce tip de suport oudoor se poate folosi pentru afise publicitare?

Afisele publicitare pot fi expuse pe diferite tipuri de suport outdoor, iar in functie de acest aspect, pot fi categorisite ca diferite materiale publicitare. Iata cateva exemple in acest caz:

 • Afis publicitar de tranzit

Acesta reprezinta o forma dinamica de publicitate si ofera impact atat fata de traficul auto, cat si fata de cel pietonal. In plus, asigura o expunere indelungata.

 • Panouri Backlit

In general, sunt situate in interiorul oraselor si sunt iluminate pentru a putea avea o vizibilitate crescuta inclusiv seara. Este recomandat sa le utilizezi in cazul in care doresti sa cresti notorietatea unui brand sau sa promovezi anumite produse.

 • Billboard-uri

Acesta este un afis publicitar pozitionat pe un panou. Este o structura mare de publicitate in aer liber, similara cu un afis supradimensionat folosit pentru a promova un brand, o promotie sau o campanie prin afisarea de reclame.
In general, se afla in zone cu trafic intens, cum ar fi de-a lungul autostrazilor sau in apropierea centrelor comerciale, pentru a atrage atentia celui mai mare numar de soferi si pietoni.

 • Mesh publicitar

Afisele pozitionate pe fatadele cladirilor poarta numele de mesh-uri publicitare si sunt eficiente datorita expunerii in arii cu trafic auto si pietonal. In general, au dimensiuni mai mari de 20 de metri patrati si sunt ideale pentru campaniile de produs sau cele naționale.

 • Panouri direcționale

Un panou directionat este un afis publicitar de dimensiune reduse si are scopul de a informa si de a ajuta privitorul sa se orienteze catre locatiile afacerii promovate. Le poti observa pe stalpii de electricitate sau de iluminat public din orase.

 • Afise publicitare pentru statii de autobuze

Afisele expuse in statiile de autobuze pot fi utilizate cu succes in promovarea produselor si a serviciilor sau in campaniile de recrutare. Persoanele care asteapta in interiorul acestor zone au mai mult timp la dispozitie, sunt dispusi sa citeasca afise cu un conținut mai bogat. Dimensiunile acestora pot varia, dar este esential ca imprimarea sa se realizeze la cele mai inalte standarde.

Pentru a putea beneficia de cele mai bune oferte la print in vederea achizitionarii de materiale publicitare, luand exemplul: afis publicitar ca si comanda in serie; te invitam sa contactezi directorul Exclusive Print pentru oferta personalizata si produse de calitate superioara livrate in termen. Iti punem la dispozitie si serviciul de grafica pentru afis publicitar, in functie de nevoile afacerii tale.

Poti comanda si online un afis personalizat la comanda tip tablou!

Printam orice ai nevoie!

Solicita Oferta