Definire – banner mesh perforat

Banner mesh perforat este un tip de panou publicitar care este utilizat in general pentru promovarea serviciilor sau a produselor.

Materialul din care este realizat acest banner este unul textil sau plastic. In plus, are perforatii, adica mici gauri, ce ii confera o structura permeabila si lasa vantul sa treaca.


Rolul perforatiilor este de a permite trecerea aerului si a luminii prin banner. In cazul, in care nu avea aceste perforatii, banner-ul mesh cu perforatii ar fi fost mult mult mai slab, din punct de vedere al rezistentei.

Aceste perforatii ajuta mesh-ul sa fie mai rezistent la vant, evitand deteriorarea in vreme mai putin favorabila.
Designul perforat permite, sa fie vizibil.

Acest tip de banner este folosit pentru a acoperii suprafete mari, precum, cladiri sau garduri.


Material – banner mesh

Tipul acesta de banner este realizat din material textil sau plastic special pentru a fi rezistent la conditiile metereologice. Materialele comune ale unui astfel de banner mesh este polietilena, PVC sau o combinatie a acestora. Materialele acestea sunt folosite de obicei, deoarece sunt durabile si se pot perfora fara a pierde structualitatea.

Procesul de creare a unui astfel de mesh este, de regula, imprimarea design-ului panoului, iar apoi urmeaza sa I se desfaca folia de pe spate ca sa raman perforat.

Iti recomandam sa tivuiesti maginile care il fac mai rezistent, pentru al face mai durabil. Cu ajutorul acestui truc, vei avea un mesh gata de asamblare.

Caracteristici cheie  – print mesh

Din cauza, principalelor carcateristici la print mesh putem avea urmatoarea lista de principii, produs care reprezinta o obtiune pupulara in promovarea serviciilor sau sa produselor.

Vizibilitatea. Fiind un produs cu perforatii gaurile ajuta la trecerea aerul si a luminii prin acesta, el putand fi afisat in spatii deschise fara a se pierde din vizibilitatea imaginii printate.
 
Rezistenta. Un alt avantaj, este meterialul rezistent din care acesta este confectionat si datorita faptului ca are o greutate redusa la jumatate fata de banner, mesh-ul rezista cu success la conditiile meteorologiece care pot varia de la o zi la alta.

Acest tip de banner perforat te va asigura ca iti va promova afacerea indiferent de vremea de afara.

Design.Pentru a atrage atentia publicului, incearca sa folosesti imagini, figurine, text, culori vii la dimensiuni cat mai mari, avantajul este ca se poat imbina fasii pentru a obtine orice dimensiune.

Greutate. Din punct de vedere, a greutatii el este mult mai usor fata de banner, astfel facandu-l ideal cu o greutate de 275 gr/mp.

Personalizabil.Mesh-ul este usor de taiat si de personalizat, astfel incat el sa se potrivesca cu nevoile clientilor. El poate fi realizat in functie de dimeniunile si formele unice ale clientului.
 
Pret. De obicei,mesh-ul este atat ok din punct de vedere al pretului, cat si a materialului. Acest produs accesibil din punct de vederea financiar, ofera un raport calitate favorabil.

Pretul se stabileste in functie de dimensiune, cantitate si tipul de imprimare; print solvent sau print uv outdoor

Utilizare – print mesh

Fiind unul dintre cele mai populare si folosite banner, putem spune ca si din cauza utilizarii lor au prins atat de mult public. In urmatoarea lista va prezentam cateva locuri de afisare a unui banner mesh perforat.

Evenimente sportive.
Pentru promovare si vizibilitate mai mare a unui meci de fotbal, spre exemplu, puteti utiliza un mesh. Produsul se poate atarna pe garduri sau in jurul terenului de joc, pentru a oferii vizibilitate spectatorilor.

Evenimente culturale.
Pentru a promova un artist, cantaret sau parteneri puteti folosi un mesh publicitar.

Mesh Cladiri.
Puteti atarna pe o cladire o reclama la o companie, produs sau alte servicii. Scopul lor principal este de a fi vizibil pentru o mai mare de oameni. Aceste bannere servesc ca reclame mari si mai vizibile.

Vitrine.
Pentru o acoperire partial, va recomandam afisarea banner mesh pe vitrinele magazinelor. Produsul ofera o vizibilitate partiala spre interior.

Mesh Santier.
In timpul unor constructii, mesh-ul fiind perforat poate fi utilizat si util pentru a acoperi schele. Bannerul ofera in acelasi timp si informatii despre proiectul in desfasurare. In plus, poate oferii si informatii despre serviciile firmei.

Atunci cand alegem un banner sau un mesh este important sa tinem cont de spatial de afisare, astfel incat sa alegem materialul potrivit pentru a fi cat mai durabil si rezistent.

Studiu caz- banner mesh perforat

Permeabilitate.
Designul perforat al banner print ajuta la trecerea mai rapida si usoara a aerului prin banner. Acest design ajuta ca banner-ul sa fie mai rezistent la vant. Acest lucru il face foarte rezistent la amplasarea pe cladiri inalte sau spatii deschise.

Reducere. Datorita materialului, banner-ul este mai usor si stabil, fata de alte bannere.

 Vizibilitate. Mesh-uleste vizibil chiar si in conditiile de luminare reduse. Perforatiile ajuta la trecerea luminii prin el, ceea ce duce ca produsul sa fie mai vizibil chiar daca este luminat din spate. Acest aspect, este benefic pentru acele mesh-uri care sunt  pe cladiri inalte sau garduri.

Rezistenta.
Durabilitatea excelenta a acestui banner este datorita materialelor din care este realizat. Mesh ul face fata cu  brio la conditiile meteorologice extreme, iar ele sunt ideale pentru a se utiliza pe o durata lunga de timp in exterior.

Studiu de caz, pentru campaniile care au avut success realizand banner mesh perforat. In urmatoarea lista vei cititi despre mai multe companii din lume.

Nike
Compania Nike a folosit banner mesh perforat pentru a-si promova noua colectie de adidasi. Au amplasat acest banner pe un station, unde se juca fotbal.

Coca Cola
Compania a folosit, pe anotimpul verii, un banner mesh perforat pentru a-si promova sucul. Te invita sa bei un pahar de colo pe timpul veri pentru a te racori.

5 Motive – banner mesh

Tu stii care sunt motivele pentru care ar trebuie ca si compania ta sa aiba un banner mesh perforat? Citeste lista de mai jos pentru a aflat primele 5 motive.

Promovare eficienta. Datorita dimensiunilor mari si a parforatiilor strategice, ofera o vizibilitate maxima, transformand banner mesh perforat intr-un instrument eficient de promovare;sunt ideale pentru a atrage atentia publicului.

Pret-calitate. Rezistenta si durabilitatea aestora te vor ajuta sa reduci costurile, ele fiind produse pentru termen lung.

Versatilitate.
Din punct de vedere al aspectului, produsul se remarca prin functionalitatea sa practica si prin designul atractiv. Ele pot fi folosite in diferite contexte precum, evenimente sportive, lansari de produse,etc.

Evenimente. Datorita versalitatii, produsul poate fi folosit intr-o multime de evenimente. Banner mesh este o prezenta consistenta si memorabilia, care contribuie la promovarea companiei.

Impact. Cu ajutotul acestui obiect puteti fi mai vizibil, datorita designul atractiv si memorabil. Mesh urile au capacitatea inexplicabila de a atrage atentia asupra lui si de a transmite mesajul dorit.

Usor.  Din punct, de vederea a instalarii sau sa deplasarii acestuia, el este foarte usor. Pentru instalare nu necesita ustensile profesionale.

Ecologic. Produsul este o optiune ecologica, datorita materialelor din care este realizat se poate recicla.

In cazul, in care va doriti un banner mesh perforat la un raport pret/calitate , ati ajuns in locul potrivit. Print mesh este o alegere excelenta si inteligenta pentru orice entitate care doreste sa isi amplifice prezenta in spatial public.

Acest produs imbina partea practiva, fiind foarte versatile, cu partea artistica, produs care este personalizabil.

Asiguram o imprimare de calitate, deoarece dorim ca mesh-ul dvs, sa fie atragator si profesional. In plus, costurile produsului sunt accesibile, iar materialul din care este realizat il va face sa reziste mai mult. Aceste doua lucruri contribuie la tranformarea produsului in unul economic.

Compania noastra Exclusiv Print ofera o gama larga de produse de publicitate, la un pret bun. In cazul achizitionarii a mai multor produse de la noi, puteti cere o oferta personalizata.


Exclusiv Print va pune la dispozitie o echipa profesionala si instruita, care sa va ajuta sa aleti produsul potrivit pentru dumneavoastra.

Banner mesh perfoarat va fi personalizat in functi de dorintele si necesitatile dumneavoastra. Vom veni cu sugestii de cu priviere la culori, material, mesajul, etc.  Banner mesh este un produs mare, care o sa va ajute sa va promovati si sa atrageti noi clienti.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, referitoare la produsele noastre, suntem la un click, telefon sau mesaj distanta.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0721455612 cu whatsapp, sau prin email exclusiveprint@yahoo.com.

O sa va raspundem in cel mai scurt timp, si vom gasi o solutie optima pentru problemele/intrebarile dvs.

 Va invitam sa vizualizati si alte tipuri de bannere, articol in care ve-ti descoperi avataje, dezavantaje si tipurile de bannere de pe piata. Vezi articol.

La noi poti comanda o varietate de stickere, tablouri canvas și fototapet personalizat. Exploreaza gama noastra in magazinul online la stickerebucuresti.ro