Banner la pret accesibil oricui; productie proprie, Printare Banner Pe Loc la URGENTA !

Bannerul este un material plastic flexibil care are multe intrebunitari în industria publicitară sau construcții.

De cele mai multe ori, bannerele sunt utilizate pentru promovarea campaniilor, fiind o alegere pe care o fac foarte multe companii pentru a obține expunere. Cât despre costul acestuia, trebuie să țineți cont de cele ce urmează.

Ce pret are un banner și cum se alege?

Când vine vorba de printuri, pretul se stabilește în funcție de dimensiune. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru a putea personaliza bannerul conform cerințelor clientului.

Înainte de a face orice acțiune, la ExclusivePrint veți avea parte de o consiliere astfel încât să beneficiați de cele mai bune rezultate banner pret și să vă bucurați de un produs calitativ pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Care sunt etapele pentru printare?

Pentru a putea afla prețul bannerului, trebuie să luăm în considerare aspecte precum dimensiune, material, tip de cerneală, rezoluție precum și tehnologia de printare.

În funcție de aceste criterii, despre care puteți citi mai multe aici se stabilește un preț concret. În plus, pentru a vă putea onora până la final serviciul nostru, vă oferim complet GRATUIT  partea de finisaje ( tăiere, inele de prindere, găurile pentru vânt, buzunare laterale) pentru a beneficia de un banner pret accesibil.

Unde puteți utiliza banner-ul?

Bannerele se pot utiliza oriunde. Însă, la ExclusivePrint, veți avea parte de bannere calitative și fără compromisuri!

Tendința tuturor este de a vrea produse gen banner pret ieftin, însă uită că vor plăti mai mult la final. De ce?

Să ne gândim puțin la faptul că un banner publicitar, are ca scop fizic, plasarea acestuia într-un mediu cald sau rece. Deci, indiferent de mediul în care se va afla, vor apărea variații de temperatură.

Tocmai în acele momente, calitatea materialului face diferența. Dacă vorbim de un material mai subțire, atunci acesta va avea o durată de viață mai scurtă. Însă, dacă dicutăm de un material mai gros, vorbim de o durată de viață mai lungă.

Într-adevăr, costul este puțin mai ridicat, însă, ce ați prefera? Un banner  preț ieftin pe care să îl schimbați des sau un produs calitativ, cu grosime suficientă astfel încât să nu mai fiți nevoit să îl schimbați în viitorul apropiat?

Am fost puși în situații în care clienții veneau la noi pentru că achiziționaseră din alte locuri bannere publicitare mai ieftine, dar care nu și-au făcut treaba și nici nu și-au recăpătat investiția în timp.

În cele din urmă, acești clienți au ajuns să plătească dublu deoarece inițial au crezut că pot genera profit cu un banner de proastă calitate. Lecția acestor întâmplări ne arată că nu întotdeauna ce este ieftin este și bun. Mai mult, putem ajunge să plătim prețul celui de dinainte plus prețul corect al celui care trebuia să fie de la început.

La ExclusivePrint mereu avem o ședință de consiliere cu toți clienții nostri.

Contează amplasarea bannerului?

Atunci când doriți un banner, trebuie să țineți cont de amplasarea acestuia. De exemplu, dacă acesta va fi plasat într-un gang, unde este de exemplu curent, țineți cont de faptul că materialul nu trebuie să se deformeze sau în cel mai rău caz, sa se rupă! Vă sfătuim să țineți cont și în cazul amplasării pe un gard sau clădire.

Este important să știți că aerul trebuie să circule și să nu impacteze în niciun fel materialul!

Tocmai de aceea, pentru a produce banner de calitate nu va uitati intai la pret; printăm pe materiale de diferite gramaje, conform cerințelor și nevoilor clientului, dar oferim și sfaturi înainte de a trece la orice acțiune astfel încât să obținem cele mai bune rezultate pentru a vă putea promova afacerea, la cele mai minime costuri!

 Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, oferim găurile pentru vânt GRATUIT, astfel încât să vă bucurați de un produs finit conform așteptărilor si sa fiti multumiti de banner pret calitate!

Un banner ca de Hollywood pentru a atrage atenția tuturor!

Toată lumea își dorește un banner care să atragă atenția prin culori vibrante, care să nu dispară și care să pară mereu atrăgător. Foarte puțini oameni știu că pentru a putea ajunge la un astfel de rezultat, este nevoie de o investiție care se va compensa direct proporțional prin faptul că va fi în centru atenției, deci automat va atrage mai muți clienți, dar și va fi de lungă durată.

La ExclusivePrint, încercăm să facem clienții să gândească în termeni lungi de timp, nu scurți. Până la urmă, scopul bannerului este de a vă aduce cât mai mulți clienți, nu asa ca mereu ne gandim cum sa combinam cele 2 rapoarte banner pret si calitate!?

Un alt exemplu extrem de important ar fi faptul că dacă preferați să se utilizeze o cernală care nu este rezistentă la razele UV, atunci culorile bannerului se vor decolora în timp, acesta căpătând un aspect tern, neîngrijit și complet neatrăgător.

Dacă materialul folosit nu este unul calitativ, atunci în porii acestuia se va aduna praf, iar grafica va ajunge din ce în ce mai puțin vizibilă, afectând nu numai bannerul în sine, dar și afacerea dumneavoastră! Devenind astfel, șters și incapabil de a vă atrage clienții.

Tocmai pentru a evita aceste consecințe, vă oferim produse la standarde ridicate, adaptate bugetului dumneavoastră gen banner pret ieftin si bun!. Pe lângă toate acestea, suntem constanți precupați de starea și evoluția în timp a produselor noastre, ceea ce înseamnă că vom păstra legătura în timp.

Ne dorim să oferim cele mai bune servicii și să putem să fim alături de dumneavoastră chiar dacă colaborarea se încheie. Astfel, vom știi ce să facem și ce să nu facem. Uneori, anumite situații precum condițiile meteo sau mediul în care se află bannerul publicitar respectiv, ne arată și ne învață despre bannerul publicitar mai multe decât știam înainte.

Așadar, sunt uneori anumite situații pe care nu le putem controla, însă, păstrând legătura cu noi, vom știi ce să facem să preîntâmpinăm eventualele situatții nefavorabile care s-ar putea întâmpla.

Banner Pret din clasa economică!

La ExclusivePrint, realizăm și bannere publicitare pe  poliplan de diferite gramaje. Materialul este unul rezistent, înă se recomandă în funcție de amplasare și anumite gramaje.

Pentru a obține un preț de banner pret ieftin, recomandăm să se folosească poliplan de 440 gr/mp cu tesatura de 800×800 noduri/mp. Acesta poate fi utilizat la atât în interior cât și exterior.

Mediul în care este cel mai des folosit, fiind mediul exterior. O altă întrebuințare ar fi cea de mesh, fiind o variantă foarte bună chiar dacă face parte dintr-o clasă mai joasă, economică.

Care este în final prețul unui banner?

Mai sus am discutat de foarte multe criterii care influențează prețul unui banner. De la caracteristici de dimensiune, mediu de amplasare cât și grosimea acestuia.

Însă, pentru a putea oferi o bază de plecare, putem discuta de faptul că noi incercam sa optimizam banner pret si calitate dupa bugetul fiecaruia si poate pleca de la 25 de lei și variază în funcție de cantitate dar și de cerințe!

Nu există un banner preț fixat de dinainte, ceea ce înseamnă ca banner preț va fi analizat în funcție de cerințele dumneavoastră și vom găsi cele mai bune soluții împreună pentru a ajunge la un banner preț cât mai bun posibil.

Atunci când vă doriți un produs de calitate, care să reziste, să aibă culori durabile și să atragă atenția tuturor oamenilor care văd acel banner publicitar, este important să țineți cont de faptul că un banner publicitar care să înglobeze tot ce am menționat mai sus, vine la pachet cu un banner preț conform cerințelor.

Mai mult de atât, banner preț este totodată și un subiect controversat întrucât oamenii au diferite așteptări și evaluează lucrurile diferit.

Foarte mulți din clienții nostri au venit la noi tocmai pentru că deși au găsit în alte părți un banner preț mai ieftin, nu au găsit calitate și durabilitate. Prin urmare, atunci când analizăm banner preț, sunt incluse toate criteriile astfel încât să vă bucurați de cele mai bune produse la un banner preț corect.

Banner Preț este direct proporțional cu așteptările dumneavoastră

 Atunci când discutați cu noi, vom analiza împreună de la A la Z toate detaliile. Mai mult de atât, ținem cont inclusiv de scopul acestuia și industria în care activați astfel incat sa obtinem un banner pret bun. Datorită experienței vaste pe care o avem, lucrând cu zeci de clienți, veți primi cele mai bune sfaturi de printare, amplasare și nu numai!

În concluzie, daca doriți să atrageți atenția prin bannere de calitate, vă sfătuim să apelați cu încredere la ExclusivePrint. Indiferent de orașul în care sunteți, vom încerca să facem tot posibilul și să vă oferim cea mai bună expertiză și cele mai durabile produse!

Pentru a oferi un plus de vizibilitate afacerii dumneavoastră, vă invităm să citiți si despre castele luminoase care sunt cu adevărat o alegere perfectă pentru cei care vor să oprească clienții și mai mult vizual!

Mai mult de atât, veți putea beneficia si de decoratiuni interioare gen tablouri canvas. Pentru mai multe detalii vă invităm să consultati shop-ul nostru online de tablouri.

Suntem aproape de dumneavoastră! Ne puteti găsi ușor și contacta la telefon sau pe whatsapp 0721455612 sau pe mail de la  pagina de contact. Suntem la dispoziția dumneavoastră, pentru a vă oferi cele mai bune informații atunci când vizibilitatea brandului dumneavoastră depinde de vizual si garantam  un banner pret optimizat!