Exclusive Print ofera solutii pentru prezentari vizuale, care pot genera mult entuziasm si, odata cu acesta, oportunitati de vanzare pentru dumneavoastra si pentru afacerea dumneavoastra. De la casete luminoase si alte produse iluminate cu LED-uri ce economisesc energie, pana la chioscuri multimedia cu touchscreen, Exclusive Print ofera cele mai noi tehnologii din domeniul prezentarilor vizuale atat pentru inauntru cat si pentru afara. Acest lucru se intampla cu ajutorul casetelor luminoase indoor si casetelor luminoase outdoor.De asemenea, vindem si produse personalizate, printre care chioscuri de format mare, registre si alte solutii de afisare grafica atractive, care pot duce prezentarea dumneavoastra pe noi culmi.

Casetele luminoase publicitare produse de noi sunt instrumentele perfecte de promovare pentru magazine, locuri de divertisment, cazinouri, restaurante si pentru multe alte tipuri de afaceri. Casetele luminoase fortifica actiunile pe care cumparatorii le fac din instinct dar si pe cele propuse/gandite din timp, si consolideaza branding-ul, obtinandu-se rezultate majore. Casetele luminoase Exclusive Print sunt potrivite ca echipamente permanente in aeroporturi, statii de transport, mall-uri, si nu numai.

Casetele luminoase Exclusive Print sunt disponibile intr-o mare varietate de stiluri, dimensiuni si finisaje, inclusiv margini luminate, iluminare din spate, format mare, adancire, cu registru, si modele pregatite pentru chioscuri. Peste 90% dintre casetele luminoase sunt produse in SUA, la centrul nostru de fabricatie din California, listat in UL. Devotamentul nostru pentru produse de excelenta asigura o calitate inalta pentru fiecare caseta luminoasa livrata.
De asemenea, va putem oferi casete luminoase de mare volum, cu optiuni la cheie, inclusiv evaluarea capacitatilor, concepte, prototipuri, depozitare si servicii de instalare.