Pentru acest banner publicitar service,

sa folosit un material de poliplan la 440gr/mp cu rezistenta prin tesatura de 800×800, alb, tratat pentru a fii printat care dupa printare se transforma in produsul numit banner publicitar.

Aceast banner publicitar service auto, lucrare care dupa printare bannerul a trebuit sa fie lasat la uscat cateva ore, minim 4, dupa care urmeaza procesul de tivuire cu un robot special apoi a beneficiat de capse / inele de prindere si intaritura.

In functie de dimensiune si necesitati fiecare banner vine proiectat spre a servii la necesitatile dvs.

Banner service auto 5×2 m

Pret: 500 lei fara tva

DESPRE BANNERELE PUBLICITARE POLIPLAN

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cat mai multor persoane, comunicandu-le astfel un mesaj eficient, prin expunerea creativitatii intr-un produs de cea mai buna calitate.

Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (bannere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), banner stradal, copertine, etc.

Daca ai o lucrare asemanatoare sau doresti sa comanzi o caseta luminoasa in bucuresti sau oriunde, si vrei sa aflii pretul viziteaza pagina de contact sau trimite un email cu cererea de oferta.

Daca doresti sa comanzi un simplu sticker decorativ, un sticker iluzie sau un tablou canvas tot la noi poti apela intra si viziteaza magazinul nostru de stickere decorative stickerebucuresti.