OUTDOOR

Banner Publicitar

inele de prindere incluse
preturi accesibile

Banner publicitar bucuresti

Bannerele publicitare au luat amploare in Romania de ceva vreme,deoarece prin expunerea unui banner publicitar vanzarile vor fi cu 20-30% in favoarea dumneavoastra.

Executam bannere publicitare in bucuresti cu ajutorul utilajelor din dotare la orice dimensiune;

Cum se realizeaza un banner publicitar:

1.banner publicitar printat pe poliplan tratat special si de o calitate superioara cu o cerneala rezistenta la raze UV,temperaturi scazute si precipitatii,

2.decorate cu autocolant decupat si lipitpe material de banner.

-lucram cu material poliplan de inalta calitate si diferite gramaje(440-550 sau 650 gr/mp), in functie de aplicatie si locul de expunere al bannerului publicitar dupa cum urmeaza:
• banner publicitar stradal
• banner publicitar intins pe cadru
• banner publicitar cu tiv,capse si gauri de vant

Dupa printare bannerul publicitar necesita cateva finisaje dupa caz,care sunt incluse in pret (taiere,inele de prindere,gauri pentru vant,buzunare laterale).In functie de dimensiuni si cantitate, un banner publicitar in bucuresti poate fii executat si in aceeasi zi.

Lucram atat cu fisierul grafic al clientului cat si cu grafica conceputa de noi contra cost.

In functie de destinatia lui,un banner pulicitar poate fi:
• banner publicitar printat simpla fata;
• banner publicitar printat dubla fata
• banner publicitar backlight (banner caseta luminoasa)

Odata cu achizitionarea si plasarea unui banner publicitar in bucuresti sau romania, sansele clientilor nostri de a se face remarcati, de a ocupa o pozitie buna pe piata sunt foarte ridicate.

Printam banner in bucuresti cu optiunea de ridicare de la sediul nostru sau cu trimitere prin curier oriunde in tara sau strainatate.

Executam montaj la cerere pentru banner publicitar bucuresti achizitionat de la noi.

Banner publicitar este pentru cei care doresc o reclama rapida si mai putin costisitoare.Bineinteles ca si in cazul unui banner publicitar este nevoie de o imagine grafica si anuite finisaje ale produsului banner.

De ce spun ca este o reclama rapida:

-pentru ca reclama banner publicitar este inca cea mai uzuala si la indemana,si fiind cel mai folosit produs tot timpul exista material de banner pe stoc.
-fiind o reclama stradala si de mare impact la produsul banner publicitar se mere cu o viteza mai rapida de printare iar timpul de uscare este mult mai scurt decat alunei reclame pe autocolant sau hartie.

Din ce in ce mai mult, oameni de afaceri si nu numai apeleaza la serviciile de bannere publicitare pentru a-si promova numele sau afacerea.

Bannerele publicitare in bucuresti dar si in romania reprezinta una din metodele clasice de publicitate, aducand beneficii clare clientilor:
• pozitionare in randul publicului vizat
• diferentiere de competitor
• impact vizual puternic

Daca ai o lucrare asemanatoare sau doresti sa comanzi un banner publicitar in bucuresti sau oriunde, si vrei sa aflii pretul viziteaza pagina de contact sau trimite un email cu cererea de oferta.

Daca doresti sa comanzi un simplu sticker decorativ, un sticker iluzie sau un tablou canvas tot la noi poti apela intra si viziteaza magazinul nostru de stickere decorative stickerebucuresti.

Solicita Oferta