Exclusive Print

Exclusive Print


Casete Luminoase cu LED

Exclusive Print produce casete luminoase cu LED pentru a lumina nevoile afacerii dumneavoastra. Casetele noastre cu LED si neon au o eficenta care depaseste de departe costul fabricarii casetelor in sine. Cea mai efecienta forma de publicitate pentru potentialii clienti, din punct de vedere al costurilor, este aceea a personalizarii casetelor luminoase.

Casete luminoase cu led ajuta afacerea dumneavoastra astfel: ajuta clientii dumneavoastra sa retina locatia afacerii, produsele si serviciile oferite de dumneavoastra. Afiseaza oferte, pot schimba obiceiurile si deciziile de cumparare ale potentialilor clienti si ajuta foarte mult la consolidarea brandului. Pentru a da eficienta investitiei tale este foarte important sa alegi corect tipul de caseta luminoasa pentru afacerea ta. In acest sens te putem ajuta sa proiectezi si sa-ti personalizezi cele mai eficiente casete luminoase pentru afacerea ta.

casete luminoase led

casete luminoase led

Casete luminoase cu led oferite de Exclusive Print va ofera posibilitatea de a comunica cu clientii dumneavoastra, afisand mesaje pe casete luminoase cu led. Aceste casete luminoase pot mari constientizarea potentialilor clienti si de asemenea pot creste volumul de vanzari instant, in plus ofera alte beneficii cum ar fi:
- Anunta produse noi clientilor
- Afiseaza ofertele speciale zilnice si promotiile pentru a atrage imediat clientii.
- Anunta lichidarile de stoc si ofertele de sezon

casete luminoase bucuresti

casete luminoase bucuresti

Publicitatea prin intermediul casetelor luminoase si a semnalizarilor electrice luminoase sau prin diode este folosita inca din 1960, iar cele mai semnificative beneficii ale acestora sunt:
Casete luminoase cu led folosesc 12 volti, cele cu neon folosesc intre 9.000 si 15.000 de volti.
Luminozitatea casetelor cu LED este la fel de mare ca acelora care folosesc neo.
Casete luminoase cu LED economisesc cu pana la 70% mai multa energie electrica decat cele cu neon.
Deoarece Casete luminoase cu LED folosesc un voltaj mai scazut decat cele pe neon, riscul de incendii este foarte scazut.

Productie publicitara