Exclusive Print

Exclusive Print

Bannere publicitare

Exclusiveprint, pune la dispozitia clientilor metode diversificate de promovare, serviciile noastre de productie publicitara fiind profesionale si de o foarte buna calitate. Aici includem o gama larga de bannere publicitare cu sau fara finisaje in functie de materialul dorit si de intrebuintarea bannerului publicitar.

banner-publicitar

Din ce in ce mai mult, oameni de afaceri si nu numai apeleaza la serviciile de bannere publicitare pentru a-si promova numele sau afacerea. Bannerele publicitare reprezinta una din metodele clasice de publicitate, aducand beneficii clare clientilor:

  • pozitionare in randul publicului vizat
  • diferentiere de competitor
  • impact vizual puternic

Bannerele publicitare au luat amploare in Romania de ceva vreme,deoarece prin expunerea unui banner publicitar vanzarile vor fi cu 20-30% in favoarea dumneavoastra.

Executam bannere publicitare cu ajutorul utilajelor din dotare la orice dimensiune,bannerele publicitare pot fi printate pe poliplan tratat special si de o calitate superioara cu o cerneala rezistenta la raze UV,temperaturi scazute si precipitatii,sau decorate cu autocolant decupat si lipitpe poliplan.

Lucram cu poliplan de inalta calitate si diferite gramaje(440-550 sau 650 gr/mp), in functie de aplicatie si locul de expunere al bannerului publicitar dupa cum urmeaza:

  • banner publicitar stradal
  • banner publicitar intins pe cadru
  • banner publicitar cu tiv,capse si gauri de vant

Dupa printare bannerul publicitar necesita cateva finisaje,dupa caz,care sunt incluse in pret (taiere,capse de prindere,inele de prindere,gauri pentru vant,buzunare laterale).In functie de dimensiuni si cantitate, termenul la o comanda ferma poate fi intre 1-3h.

Lucram atat cu fisierul grafic al clientului cat si cu grafica conceputa de noi contra cost.

In functie de preferintele clientului bannerul pulicitar poate fi:

  • banner publicitar poliplan cu fata simpla
  • banner publicitar poliplan cu fata dubla
  • banner publicitar backlight, polipropilena(material folosit la roll-up)

Odata cu achizitionarea si plasarea unui banner publicitar, sansele clientilor nostri de a se face remarcati, de a ocupa o pozitie buna pe piata sunt din ce in ce mai ridicate.

Vizibilitatea afacerii dumneavoastra poate fi din ce in ce mai mare, mai puternica, datorita permanentului contact cu potentialii clienti prin bannerele publicitare.

Bannerele publicitare pot fi oferite atat in Bucuresti cat si in tara (prin curierat).

Productie publicitara